Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Kaartenmarkt FC Groningen maandag van start 3 september 2010
Komende maandag 6 september 2010 start FC Groningen onder de noemer FC Groningen Kaartenmarkt met de mogelijkheid voor seizoenkaarthouders om hun plek per wedstrijd aan een andere (Seizoen)ClubCard-houder van FC Groningen te verkopen. Het systeem werkt op vrijwel dezelfde manier als het voorgaande systeem van Skelper/Seatwave.

Begin dit seizoen werd FC Groningen geconfronteerd met het bedrijf Skelper/Seatwave, dat per direct met een soortgelijke service stopte. Inmiddels heeft FC Groningen in het internetbedrijf TRES een nieuwe partij gevonden, die deze service aan supporters mogelijk zal maken. Diverse andere clubs in de Eredivisie maken reeds van de diensten van deze aanbieder gebruik.

Via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl/ is het alvast mogelijk een nieuw account aan te maken in het systeem en eventuele eigen seizoenkaarten te koppelen aan het systeem. Vanaf aanstaande maandag, 6 september 2010, zullen de thuiswedstrijden van FC Groningen in het jaar 2010 geactiveerd worden voor verkoop en koop van losse kaarten voor vakken die doorgaans uitverkocht zijn.

Een koper betaalt voor zijn kaartje de normale losse verkoopprijs voor het betreffende vak. De verkoper krijgt binnen drie weken 1/17e deel van de prijs van zijn seizoenkaart op zin rekening gestort.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl