Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Paul Zweverink als intermediair aangesteld 2 februari 2010
Vandaag heeft FC Groningen bekend gemaakt dat de club per 1 april 2010 (nu nog) journalist Paul Zweverink aanstelt als intermediair tussen fanatieke supporters en clubleiding. Zweverink gaat zich inzetten om het wederzijds begrip tussen de fanatieke aanhang en het management van de club te verbeteren en te versterken.

Paul Zweverink

In zijn wekelijkse nieuwsbrief vertelt Hans Nijland daarover het volgende:

"De relatie tussen de Groningen Fanatics en de club is de afgelopen tijd zorgzaam geweest. Uit de gevoerde gesprekken werd wel duidelijk dat iedereen het beste met de club voor heeft, maar dat we niet altijd dezelfde mening delen en elkaar soms ook niet begrijpen. Daarom gaat Paul Zweverink per 1 april bij FC Groningen een functie bekleden als intermediair tussen supporters en clubleiding. De huidige journalist van het Dagblad van het Noorden zal zich daarbij vooral inzetten voor het verbeteren en versterken van het begrip tussen met name de fanatieke supporters en de clubleiding."

Enkele weken geleden heeft FC Groningen de Groningen Fanatics en de Supportersvereniging op de hoogte gebracht van de plannen om Paul Zweverink als intermediair aan te stellen. Paul heeft vervolgens met zowel de Groningen Fanatics als de Supportersvereniging contact gezocht om te inventariseren of zijn aanstelling ook door de supporters gesteund wordt. Voor zowel de club als Paul zelf is dat een essentiele voorwaarde, omdat deze functie niet zonder dit vertrouwen uitgevoerd kan worden.

Beide geledingen van de club hebben aangegeven Paul graag in deze rol te zien en hebben vertrouwen in de toekomstige samenwerking. Paul is een bekende bij veel supporters en begrijpt de problematiek waar fanatieke supporters vaak mee te maken hebben. Tegelijkertijd begrijpt hij ook de belangen van de clubleiding. Zowel de Supportersvereniging als de Groningen Fanatics hebben er alle vertrouwen in dat Zweverink kan zorgen voor meer onderling begrip tussen de clubleiding en de fanatieke aanhang.

Bron: Groningen Fanatics, Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl