Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Onduidelijkheid rond kaartverkoop bekerduel weggenomen 8 oktober 2009
De onduidelijkheid die was ontstaan rond de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd Vitesse FC Groningen is weggenomen. In tegenstelling tot de gemaakte afspraken in het vooroverleg had Vitesse besloten een vrije kaartverkoop te hanteren. FC Groningen heeft daarop aangedrongen voor de eigen supporters een vrij vervoersregeling te krijgen. De lokale driehoek in Arnhem heeft echter besloten vast te houden aan de eerder gemaakte afspraken.

Vitesse zal de kaartverkoop anders gaan inrichten en er is dan ook geen sprake meer van vrije verkoop. Voor FC Groningen-supporters betekent dit dat de eerder gecommuniceerde vervoersregeling van toepassing blijft.

FC Groningen wil in samenwerking met de Supportersvereniging FC Groningen, Supportersvereniging Z-Side, Groningen Fanatics en de Rolly-Side een vol gastenvak in Arnhem zien te krijgen ter ondersteuning van de ploeg van trainer Ron Jans en heeft daarom een supportersactie opgezet.

De club biedt voor deze bekerwedstrijd, die op woensdag 28 oktober wordt gespeeld, de busreis naar Arnhem plus het entreekaartje aan voor de speciale actieprijs van 25 euro. Daarnaast krijgen de supporters die zich aanmelden voor deze wedstrijd in de bus een speciaal 'bekershirt' als aandenken en bovendien biedt de Fanshop op de wedstrijddag bepaalde merchandise-artikelen tegen sterk gereduceerde tarieven aan.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl