Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Recorddrukte op Open Dag FC Groningen 26 juli 2009
De Open Dag van FC Groningen van vanmiddag is traditioneel weer druk bezocht. Mede dankzij het redelijk goede weer wisten naar schatting 23.000 mensen de weg naar het stadionterrein te vinden. Zij zagen onder meer veel kinderattracties op P2, een spelerspresentatie door Wilfred Genee en een forum in de businesscorner.

Zoals gebruikelijk was de Open Dag vooral een kinderfeest. De jeugdige fans konden op de foto met hun helden en natuurlijk kregen ze handtekeningen. Ook mochten ze een kijkje nemen in de spelersbus en konden ze in het stadion rondlopen. Een elftal van oud-spelers van FC Groningen trad aan tegen FC Groningen A1 en verloor met 4-1. De eretreffer werd gemaakt door Martin Drent die scoorde uit een voorzet van Joop Gall.

Zoals altijd kwamen er ook wat nieuwtjes los tijdens het forum met daarin trainer Ron Jans, directeur Hans Nijland en aanvoerder Koen van de Laak. Zo kwam presentator Wilfred Genee er achter dat FC Groningen persoonlijk rond is met linkshalf Tim Sparv en er nu nog onderhandeld moet worden met Halmstads BK. Ook ontvouwde directeur Nijland de ambitie om het stadion uit te breiden naar een capaciteit van 32.000 toeschouwers. Verder wil de FC binnen drie jaar een nieuw trainingscomplex betreden.

Als afsluiter van de dag was gekozen voor de spelerspresentatie. Wilfred Genee riep alle spelers één voor één uit de catacomben, waarna nog een ereronde door het stadion werd gelopen. Daarna was de 23e Open Dag van FC Groningen ten einde.
Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl