Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Gratis toegang bij eventueel beslissingsduel 19 mei 2009
Mocht er in de eerste ronde van de play-offs een derde beslissende wedstrijd tegen FC Utrecht in de Euroborg volgen, dan krijgen bezoekers van de thuiswedstrijd van aanstaande donderdag bij dat beslissingsduel op zondag 24 mei 2009 gratis toegang. Echter alleen indien het kaartje van donderdag wordt bewaard en zondag kan worden getoond bij de stadioningang.
Er worden in dat geval geen uitzonderingen gemaakt. Indien het kaartje van donderdag verloren is geraakt, in de wasmachine is gesneuveld, wordt vergeten of om welke andere reden dan ook niet kan worden overlegd, kan er op zondag geen toegang worden verleend. FC Groningen zal in geen enkel geval een duplicaat of ander soort kaart verstrekken.

Een eventueel derde beslissingsduel tegen FC Utrecht vindt alleen plaats als beide ploegen komende donderdag gelijkspelen. Bij winst of verlies van een van de beide ploegen is er zondag geen derde wedstrijd in Euroborg. De verkoop voor het eerste duel van donderdag verloopt tot en met woensdag via internet, TicketBox en de Supportersbalie in Euroborg.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl