Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Uniek: volledig gastenvak voor thuissupporters 12 maart 2009
FC Groningen beleeft morgenavond in de Euroborg bij de competitiewedstrijd tegen FC Limburg een primeur. De kaarten voor het volledige gastenvak gaan in de verkoop voor supporters van FC Groningen. De tegenstander uit Kerkrade brengt z weinig eigen fans mee naar dit duel, dat voor hen een andere oplossing is gevonden.

Hierdoor kunnen ook de laatste vijfhonderd kaarten voor het tweede gedeelte van het gastenvak in de verkoop. Niet eerder was in Euroborg bij een competitiewedstrijd in de Eredivisie het volledige gastenvak beschikbaar voor supporters van FC Groningen.

Kaarten voor het gastenvak kosten vijftien euro per stuk. Per seizoen- en/of clubkaart kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Hoewel er op de kaarten zelf een rij- en stoelnummer staan vermeld, geldt voor het gastenvak een vrije zit. Op de stoelen in het vak is namelijk geen nummering aangebracht. De verkoop loopt tot vrijdagmiddag 18.00 uur via internet, www.fcgroningen.nl en via TicketBox-verkooppunten.

Indien er na die tijd nog kaarten beschikbaar zijn, zullen de kassas bij Ingang 2 van het stadion vanaf 19.15 uur geopend zijn voor verkoop. Naast een seizoen- of clubkaart (verkoop 2:1) volstaat aan de kassa ook een geldige legitimatie, maar in dat geval kan slechts n kaart per persoon worden aangeschaft. Bij het gastenvak is een apart horecaverkooppunt aanwezig, dat uiteraard geopend zal zijn.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

Reacties:
#1 en maar op hun site melden dat wij met 10 man waren bij hun.
en het waren er z'n 50.
EN LAAT JE CLUB MAAR IN DE STEEK.
boerrobin | 12 maart 2009, 13:00:45
#2 Uitwedstrijden worden geboycot. Niet wij, maar ons bestuur laat Roda in de steek. Zolang de fusie gespreksonderwerp blijft worden er geen uitwedstrijden meer bezocht. Zo was het uitvak tegen Vitesse ook leeg. Wordt er besloten dat er gefuseerd gaat worden dan kunnen de fusievoorstanders hun busreizen gaan organiseren.

Blijft Roda gewoon Roda JC dan gaan er weer bussen/auto's met Rodafans naar uitwedstrijden.
Limlander | 14 maart 2009, 16:16:55


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl