Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Uitwedstrijd sc Heerenveen uitverkocht! 23 november 2004
De uitwedstrijd tegen sc Heerenveen is volkomen uitverkocht voor FC Groningen-supporters. Ook vanavond op de tweede verkoopdag liep het storm en zijn de laatste 275 kaarten verkocht. En daarmee zien de mannen van Ron Jans zich op 10 december dus gesteund door het ongekend hoge aantal van 1000 supporters in het uitvak.
Al om 16.00 uur verzamelden zich de eerste gegadigden bij het Supportershome voor een kaartje. Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven op een kaartje, werden er bonnetjes uitgedeeld in volgorde van binnenkomst. Alleen met een bonnetje kon vervolgens een kaart worden gehaald. Zo hoefden mensen niet uren in de rij te wachten zonder het uitzicht op een kaartje en is ook allerlei duw- en trekwerk voorkomen. Wie het eerst komt, maalt ook als eerste.

Helaas moesten er ook mensen teleurgesteld worden. Dat is bijzonder spijtig, en uiteraard nooit de bedoeling geweest van deze actie. Daar ga je ook niet vanuit als je 1000 kaarten tot je beschikking hebt. De bedoeling was juist om iedereen de gelegenheid te geven om de wedstrijd in Heerenveen bij te wonen. En dat is een beetje uit de hand gelopen, waardoor andere mensen nu met lege handen staan.

Dat is wel iets wat de volgende keer anders moet. Bijvoorbeeld door een beperking te stellen aan het aantal kaarten wat één persoon mag ophalen voor anderen. Maar wie had er nou gerekend op zo'n overweldigende belangstelling? Daardoor is iedereen volkomen verrast en overdonderd. Als je vantevoren had gezegd dat er binnen twee dagen 1000 kaarten verkocht zouden worden, zou je voor gek zijn verklaard.

Heerenveen wordt dus groen-wit en met de steun van al die supporters moet het FC Groningen toch lukken om een geweldig resultaat te behalen tegen de 'buurman'. Heerenveen, here we come!
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl