Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Supportersvereniging deelt vrijkaarten Pecoma Grizzlies uit 23 januari 2009
Wist jij dat de snelste sport ter wereld ook in Groningen wordt gespeeld? Nee? Dan is het de hoogste tijd om eens kennis te maken met Pecoma Grizzlies. De club wil graag meer mensen kennis laten maken met de Grizzlies en daarom worden er aanstaande zondag in samenwerking met de Supportersvereniging FC Groningen 450 vrijkaarten uitgedeeld voor de wedstrijd Pecoma Grizzlies - HYS The Hague.

IJshockey is weer helemaal terug in Groningen en dit seizoen zijn er al aansprekende resultaten behaald zoals de uit overwinning bij Flyers Heerenveen. Pecoma Grizzlies wil graag meer mensen kennis laten maken met ijshockey en de club weet zeker dat het hartverwarmde en fanatieke spel je zal aanspreken.

In samenwerking de Supportersvereniging FC Groningen deelt Pecoma Grizzlies 450 vrijkaarten uit tijdens de wedstrijd FC Groningen Ajax. De kaarten zijn voor en na afloop van de wedstrijd verkrijgbaar in het Supportershome van de Supportersvereniging. Wees er snel bij, want op is op!

Op vertoon van een vrijkaart kun je gratis naar de ijshockeywedstrijd Pecoma Grizzlies HYS The Hague op zondag 1 februari 2009 in Sportcentrum Kardinge. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Dus haal die vrijkaart en kom massaal naar Kardinge!

Bron: Supportersvereniging FC Groningen, Pecoma Grizzlies
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl