Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Kaartverkoop uitwedstrijd sc Heerenveen 22 november 2004
FC Groningen won de afgelopen twee uitduels bij FC Twente en Feyenoord. Mede dankzij de steun van de trouwe fans klom de FC naar het linkerrijtje. In de komende wedstrijden rekent het team weer op de steun van alle supporters. Speciale aandacht gaat uit naar de wedstrijd sc Heerenveen - FC Groningen op 10 december 2004. Er zijn 1000 kaarten beschikbaar en vanavond start de voorverkoop! Wees er snel bij!

sc Heerenveen - FC Groningen (10 december 2004, 20.00 uur)
FC Groningen-supporters kunnen dit duel op eigen gelegenheid bezoeken. Ook wordt er een FanTour georganiseerd. Hieronder vind je de details over de kaartverkoop.Eigen vervoer
Je koopt voor 15 euro een omwisselkaart en reist op de wedstrijddag op eigen vervoer naar Heerenveen. Daar wissel je de kaart bij de McDonald's in Heerenveen om voor een toegangsticket. Op vertoon van geldige legitimatie kan iedere FC Groningen-supporter één kaart aanschaffen via de speciale voorverkoop via de Supportersvereniging. Vanaf zaterdag 27 november 2004 zijn de kaarten voor eigen vervoer verkrijgbaar via Ticketbox. Een kaart kost dan 18 euro.FanTour
Natuurlijk rijdt ook de FanTour naar Heerenveen. De prijs van de FanTour is slechts 24 euro. Voor deze keer geldt de korting van de Supportersvereniging voor elke fan. Op vertoon van geldige legitimatie kan iedere FC Groningen-supporter één kaart aanschaffen via de speciale voorverkoop via de Supportersvereniging. Vanaf zaterdag 27 november 2004 zijn de kaarten voor de FanTour verkrijgbaar via Ticketbox. Een kaart kost dan 28 euro.

Speciale voorverkoop via Supportersvereniging
Vanavond 22 november 2004 om 19.00 uur kunnen de eerste kaarten voor zowel eigen vervoer als voor de FanTour gekocht worden via een speciale voorverkoop bij de Supportersvereniging. Door de inspanningen van FC Groningen en haar Supportersvereniging is een actie op touw gezet om de duizend beschikbare kaarten op eenvoudige wijze aan de man te brengen. De kaarten zijn tegen de kortingsprijzen verkrijgbaar tot en met donderdagavond 25 november 2004 tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het Supportershome.

Het is mogelijk om voor meerdere personen kaarten te kopen. Voor elke extra kaart dien je wel een legitimatiebewijs te kunnen tonen, want per legitimatiebewijs is één kaart beschikbaar. Dus als je kaarten voor je vrienden wilt halen, moet je wel even hun legitimatiebewijs meenemen.

Vanaf zaterdag geen korting meer
Vanaf zaterdag 27 november 2004 gelden de kortingen niet meer via TicketBox. Een kaartje voor de bus kost dan 28 euro en een kaartje voor de autocombi kost dan 18 euro. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, zal zondag na de thuiswedstrijd tegen AZ ook nog kaartverkoop plaatsvinden uit de merchandise-unit bij de hoofdingang van het Oosterpark.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl