Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Spelers verrassen supporters met sjaals 21 december 2008
De zeventig supporters die afgelopen zaterdagavond naar Kerkrade waren afgereisd voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen Roda JC, werden na aankomst in het uitvak van het Parkstad Limburg Stadion op een bijzondere attentie getrakteerd. Namens de spelersgroep van FC Groningen kreeg iedere supporter een FC Groningen-sjaal aangeboden.

Iedere supporter in het uitvak kreeg een sjaal

In eerste instantie leken er niet genoeg sjaals te zijn voor iedere supporter, hoewel er vanuit Groningen toch echt voldoende sjaals mee waren genomen naar Limburg. Een deel van de sjaals bleek in de kantoren van Roda JC echter zoekgeraakt te zijn. Van de mensen die nog geen sjaal hadden kunnen bemachtigen werden echter de gegevens genoteerd, zodat zij in een later stadium alsnog een sjaal zouden kunnen ophalen. Even later bleek dat gelukkig al niet meer nodig te zijn, want het zoekgeraakte deel van de meegenomen sjaals werd alsnog teruggevonden en zodoende kon iedere meegereisde supporter alsnog een sjaal in ontvangst nemen.

Al met al natuurlijk een heel mooi gebaar van de spelers, waaruit waardering spreekt voor de supporters die de reis naar Limburg hebben ondernomen. Bedankt daarvoor. En na afloop van de wedstrijd konden de sjaals in het uitvak gelukkig ook massaal de lucht in vanwege de klinkende overwinning van FC Groningen.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl