Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen begeeft zich op glad ijs 10 december 2008
De selectie van FC Groningen heeft zich vanmiddag op glad ijs begeven. Op uitnodiging van ijshockeyclub Pecoma Grizzlies uit Groningen volgden de spelers in sportcentrum Kardinge een ijshockeyclinic van ongeveer anderhalf uur. Fotografe Marije Wesseling was vanmiddag aanwezig in de ijshal en legde de verrichtingen - en andere zaken - vast.

Voor het oog van zo'n 50 man publiek deden de spelers eerst een trainingsoefening en daarna een wedstrijdje. De clinic stond onder leiding van Sergei Yashin, coach van de Groningse ijshockeyclub Pecoma GIJS Grizzlies. De 46-jarige Rus won in 1988 Olympisch goud en is lid van de Russische Hockey Hall of Fame. Yashin coachte de afgelopen jaren in de Duitse Oberliga en is sinds dit seizoen werkzaam in Groningen.

Met name de Zweede spelers voelden zich helemaal in hun element. Gonzalo Garcia speelde met de Zweedse Groningers in het gele team en Jans, Metaj en enkele Grizzlies waren het andere team. De andere spelers zaten op de bank om hun ploeggenoten aan te moedigen. Aan de lachende gezichten te zien heeft de selectie zich vanmiddag prima vermaakt.
Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl