Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Komende vrijdag collecte Groningen Fanatics 24 november 2008
Komende vrijdag, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen AZ, zullen de Groningen Fanatics (GF) hun jaarlijkse collecte houden. Bij alle ingangen van het stadion staan mensen met collectebakken, vanaf het moment dat het stadion open gaat tot ongeveer tien minuten voor het begin van de wedstrijd. Uiteraard is het streven om het bedrag van de vorige collecte, toen 9.464 euro werd opgehaald, dit jaar ruimschoots te overtreffen.

De collecte is ieder jaar weer van groot belang voor de GF. Naast inkomsten uit onze eigen merchandise en uit de jaarlijkse bijdrage van de Supportersvereniging (waarvan GF onderdeel is), vormt de collecte een grote bron van inkomsten om de sfeeracties te financieren.

Door de gebeurtenissen op 13 april van dit jaar zijn de regels rond de brandveiligheid enorm verscherpt. Door de hogere eisen die worden gesteld aan de megadoeken en de papieren die gebruikt worden bij een choreografie rijzen de prijzen voor een sfeeractie de pan uit.

In de nieuwe situatie zijn de papieren velletjes ruim twintig keer duurder als voorheen. Voor het geld waar we vorig jaar een choreografie door het hele stadion konden houden, kan dat nu nog slechts op de halve Noordtribune.

Door de gestegen kosten hopen wij eens te meer op jullie bijdrage! Kun je niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, maar wil je wel een bijdrage doen? Dit kan door een bedrag over te schrijven op girorekening 846574 t.n.v. Groningen Fanatics te Winschoten.

De opbrengst van de collecte zal zo snel mogelijk op onze website bekend worden gemaakt. Alvast bedankt voor je gift!

Bron: Groningen Fanatics
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl