Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen compenseert gedupeerde supporters 24 november 2008
Supporters die zondagmiddag voor de wedstrijd Willem II - FC Groningen met de trein zijn teruggestuurd én in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs voor het gastenvak in Tilburg kunnen hun geld terugkrijgen. In totaal gaat het om een bedrag van 37,50 euro. Dat heeft FC Groningen vandaag bekend gemaakt op haar website.

Dit bedrag is opgebouwd uit 20 euro voor het toegangsbewijs voor de wedstrijd en 17,50 euro voor het aangeschafte treinkaartje. Wij vinden dit voor de betrokken mensen een heel vervelende situatie en hopen door dit gebaar de geleden overlast te verzachten.

FC Groningen heeft met verbazing kennis genomen van de maatregelen die zondagmiddag voorafgaand aan de competitiewedstrijd Willem II – FC Groningen zijn genomen. Het competitieduel was een wedstrijd uit de zogenaamde A-categorie, hetgeen wil zeggen dat supporters van de bezoekende partij op eigen gelegenheid naar Tilburg konden reizen. De lokale autoriteiten in Tilburg besloten niettemin een trein met onder anderen FC Groningen-supporters terug te sturen naar Groningen. Dit nog voordat zij bij het stadion waren gearriveerd.

Dat bevreemdt FC Groningen en de club accepteert deze handelwijze niet en zal dan ook opheldering gaan vragen bij de Tilburgse burgemeester over hetgeen zich zondagmiddag heeft afgespeeld. In de bewuste trein zaten volgens de gegevens van FC Groningen 71 mensen met een geldig toegangsbewijs voor het gastenvak voor de competitiewedstrijd in Tilburg.

De gedupeerde supporters kunnen deze week hun geld terugkrijgen bij FC Groningen. Indien een geldig omwisselbiljet kan worden overlegd, kan men op werkdagen tussen 10.00 uur en 18.00 uur het geld terugkrijgen bij de supportersbalie in Euroborg. Vrijdagavond, na de thuiswedstrijd tegen AZ, zal de kassa bij ingang van 2 van Euroborg ook nog een uur geopend zijn om gedupeerden het geld terug te geven.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl